ТОМ АРАЯ - "БЪДЕЩЕТО на SLAYER е НЕЯСНО"

24 Октомври 2013
news page

ТОМ АРАЯ обяви, че бъдещето на SLAYER e неясно, след неочакваната смърт на ДЖЕФ ХАНЕМАН през май.

Вокалистът на великата група подчертава, че след края на настоящото турне, двамата с китариста КЕРИ КИНГ ще седнат, за да видят, какво ще правят оттук нататък.

След последния концерт, с КЕРИ сядаме да говорим, дали искаме да продължим. Това е мнго сериозна тема, а досега не сме имали никакво време." - споделя АРАЯ пред британското списание Classic Rock.

Заедно сме всеки ден, но не сме говорили истински по този въпрос. Аз работех много с ДЖЕФ по нашите песни, на практика той ме насочваше и беше водещата сила. Наистина, трябва да преценим, дали можем да продължим без него, или да се откажем.

Пред списание Steppin’  Out, АРАЯ подчертава, че никой не е очаквал, че ХАНЕМАН ще умре, а смъртта му е променила всичко.

Никой не допускаше, че това ще се случи. Мислех, че състоянието му се подобрява и скоро ще се върне с нас на сцената. Непрекъснато си говорехме, че ще влезем заедно в студио, за да записваме следващия ни албум.

Смъртта му промени всичко. Когато знаех, че временно не може да е с нас беше ОК, защото бях сигурен, че рано или късно ще се върне.

Когато умря, обаче, започнах да си задавам въпроса - ‘Защо продължавам да правя това?’  Отношението ми се промени. Турнето ни беше планирано предварително, така че нямаше, как да го откажем.


Очакваме продължение...
 

Източник: classicrockmagazine.com