MOTORHEAD отлагат ТУРНЕТО за ПРОЛЕТТА

30 Октомври 2013
news page

MOTORHEAD обявиха, че отлагат европейското си турне, което трябваше да започне следващата седмица, за пролетта.

Причината е в това, че ЛЕМИ все още не се чувства 100% във форма.

Това лято, легендарният 67-годишен рокендрол БОГ имаше здравословни проблеми -  кръвоизлив през юли, последван от триседмичен престой в болница.

Ето и неговото настоящо изявление:

Налага се MOTORHEAD да отложим предстоящото си турне в Европа за началото на 2014. Взехме това решение, защото аз все още не съм съвсем готов да тръгна на път и работя по това, да си възвърна здравето и силата напълно.

Не се притеснявайте - далече съм от това, да започна да ви убеждавам, колко е яко да си веган и да пиеш безалкохолни Но трябва да призная, че пренареждам някои аспекти в живота ми, за да съм сигурен, че ще се върна на сцената по-здрав и по-силен отвсякога.

Ужасно съм разочарован от това, че не можем да тръгнем на турнето сега, но щях да бъда още по-разочарован, ако трябваше да тръгнем и да правим второразредни концерти и в крайна сметка да се окаже, че здравето ми пак ме изоставя и прекратяваме обиколката преждевременно.

Когато хората идват на концерт на MOTORHEAD, те очакват да видят шоуто на MOTORHEAD и точно това ще получат, веднага след като вляза напълно във форма.”

ЛЕМИ допълва, че с всеки изминал ден става “все по-зрав и силен” и благодари на феновете за разбирането и подкрепата.

MOTORHEAD издадоха своя 21-ви студиен албум 'Aftershock'. Ето позициите му в някои европейски класации.

Източник: classicrockmagazine.com