НАЙО ТИЦИН говори за 'ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ' по ТАНГРА МЕГА РОК

14 Ноември 2013
news page

След като започнахме с ДИМИТЪР КОЦЕВ - ШОШО - един от двамата режисьори на 'ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ', продължихме с МИЛА ПАРУШЕВА, която изпълнява една от централните роли в сериала на БНТ 1 и един от главните медийни консултанти на филма - РОСЕН БОСЕВ...

Сега стигнахме до четвъртия епизод от нашия радиоцикъл, посветен на 'ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ' и в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК е НАЙО ТИЦИН - продуцент на филма. 

КАКЪВ Е ОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСА "КОЙ ПРЕДЛОЖИ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ”?

Ахмед Доган
, разбира се.

Отговорът е лесен.

Но е много важно да не забравяме, че Пеевски е само пионката, фигурата, която беше инсталирана на едно място. Голямото задкулисие е на 'Беловодски път'.

Ако не се лъжа, там е адресът на прословутите Сараи на Доган. Там е голямото задкулисие. Там Сергей Станишев ходи на среща с Ахмед Доган, придружаван от Делян Пеевски.

ОЩЕ ОТ 14 ЮНИ МНОГО ХОРА СЕ ПИТАТ ДАЛИ ТЕЗИ НАИСТИНА СА ТОЛКОВА ТЪПИ ИЛИ ТОВА Е ЕДНО ДОМИНО ОТ МНОГО ПО-ГОЛЯМА ИГРА И КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ ЦЕЛИ С НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС?

Аз също си задавах този въпрос.

Знаете ли, може би ако Делян Пеевски беше красив, рус, секси пич, с извинение, може би нямаше да предизвика толкова бурна реакция на фарса с назначението му.

Обяснението, че той е единственият човек, който, инсталиран като шеф на ДАНС, е можело да извади кирливите ризи на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, след което да вкара двамата в затвора, е крайно нелепо. Не може това да е аргумент.

Ако Борисов и Цветанов има за какво да бъдат разследвани, хванати и съдени, не би трябвало само един човек в България да е в състояние да го направи.

Ако пък е така, значи имаме много голям проблем с държавата, с политическата система.

Нека не забравяме, че Пеевски избуя нависоко именно по времето на Борисов и Цветанов, а когато се смени властта, имаше очакване у мнозина, че ще се отрежат някои от връзките на мафията с управлението.

Но се оказа, че се опитват да поставят един неин представител за шеф на ДАНС. 
 
едно интервю на Васил Върбанов

(снимки БНТ)

ПРОЧЕТИ ЦЯЛОТО и СЛУШАЙ ТУК



 

Източник: radiotangra.com