КОРТНИ ЛАВ избухна в СЪЛЗИ на ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА

23 Януари 2014
news page

КОРТНИ ЛАВ избухна в сълзи на подсъдимата скамейка във Върховния съд в Лос Анджелис вчера, когато един от привлечените свидетели по делото изрази мнение, че тя не умее да се грижи за наследството на КЪРТ КОБЕЙН.

Срещу вдовицата е подаден иск за клевета от бившата й адвокатка Ронда Холмс, според която КОРТНИ нанесла сериозни вреди на репутацията й с лъжи в Twitter  и в онлайн интервю през 2010.

Канадският бизнесмен ФИЛИП ГРОС се появи в съда, за да свидетелства в полза на ЛАВ, като потвърди тезата й, че в един момент адвокатката е "изчезнала", най-вероятно подтикната към това от трето лице.

В същото време, ГРОС изрази мнение, че за инструментите и сувенирите останали след смъртта на вокалиста на NIRVANA не се полагат необходимите грижи.

В този момент, КОРТИН ЛАВ покрива лицето си с ръце и избухва в серия ридания.

Процесът срещу нея вече влезе в историята, като първия случай в Америка, в който някой е даден под съд, заради съобщение в Twitter.

ГРОС, който наскоро заведе дело срещу бивш член от техничесикя екип на КОБЕЙН, който се опитал да продаде фалшива китара, изтъкна, че самият той пробвал да се свърже с адвокат ХОЛМС, която обещала да държи връзка с него, но така и никога не му се обадила.

РОНДА ХОЛМС бе наета още 2008, за да защитава КОРТНИ в дело за измама срещу адвокатската фирма-изпълнител на завещанието на КОБЕЙН.


 

Източник: jam.canoe.ca