Най-скандалният ТРАФИКАНТ на МАРИХУАНА идва в СОФИЯ

19 Февруари 2014
news page

ХАУАРД МАРКС - най-скандалният трафикант на марихуана в света и автор на бестселъра  'MR. NICE', идва в София тази пролет, за да ни представи своята стендъп комедия 'Академик, Трафикант, Затворник, Писател'.

Представлението е на 24 април на сцената на зала 'Люмиер' в НДК.

БИЛЕТИТЕ вече се продават на касата на НДК - цената е 50 лева.

ХАУАРД МАРКС се гмурва в трафика на марихуана през 70-те и са задържа и през 80-те години.

Завършил Оксфорд, работил като таен сътрудник на MИ6 и ЦРУ и бивш затворник в един от най-строго охраняваните затвори на САЩ. Наричан е 'Краля на марихуаната' и е бил неуловим за закона в продължение на повече от десетилетие, когато късметът му изневерява и се оказва на подсъдимата скамейка.

През 1988 година ХАУАРД е осъден на 25 години затвор и е изпратен да излежава присъдата си в Тер От, Индиана. Седем години по-късно, през 1995 е освободен предсрочно. Годините прекарани зад решетките, когато охолният му живот навън е заменен със затворническата килия, променят ХАУАРД и карат живота му да поеме в абсолютно различна посока.

През 1996 година той издава автобиографията си 'Mr. Nice', която се превежда на няколко езика и става най-продаваната книга за 1997. 

През 2011 година издава и първия от поредица криминални романи 'Съчувствие за Дявола'. Без да губи и минута време, през 2013 година ХАУАРД МАРКС създава и новата си търговска марка комедийно шоу.

Белязано  с изключителна доза честност и проницателен хумор шоуто му 'Академик, Трафикант, Затворник, Писател' поглежда назад към най-повратните моменти в живота му.

Спектакълът покрива времето от академичните му изяви като учител по физика, разказва за зараждащия се интерес в него към марихуана, минава през скандалните му години на наркотрафикант и описва най-трудните му години в затвора.



 

Източник: btlrefresh.com