LAIBACH ще направят над ДВУЧАСОВ концерт - ВИЖ ВИДЕОПОЗДРАВ

15 Май 2014
news page

Седмицата на LAIBACH по радио ТАНГРА МЕГА РОК в разгара си (ВИЖ). 

Словенската банда издаде много силен нов студиен албум - 'Spectre', а турнето, което е пряко последствие от него, ще премине и през София.

Шоуто е на 21 май в Sofia Live Club и LAIBACH обещават, че то ще продължи над 2 часа.

Долу можете да видите и специално видеообръщение.

По време на концерта, феновете ще имат уникалната възможност да се сдобият с книгата 'Spectre Party Book'.

Тя излезе заедно с новия албум, а идеята се ражда от желанието на бандата да създаде международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията на словенците да превърнат света в по-добро място. Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, закупил си книгата 'Spectre Party Book', има възможността да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от LAIBACH.

Част от мърчандайза ще бъдат и официалните фланелки и стикери на турнето 'Spectre', както и любимите на всички фенове метални значки 'Volk'.

Билетите са в предварителна продажба в касите на EasyPay в страната, онлайн през мрежата на ePay.bg и TixGate.com, а в деня на концерта – и на входа на Sofia Live Club.

Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

 


Броени дни преди премиерата на 'Spectre' в България, организаторите от DS Music и столичният клуб 'Neu!Berlin' организират на 17 май подгряващо парти за истинските фенове на групата.

По време на партито ще се състои и първата официална публична прожекция на съпътстващите видеоклипове и визуални материали и откъси от отминали концертни изяви на LAIBACH.

Двама щастливци ще имат възможността да спечелят и покани за предстощия концерт. Ще звучат, песни както от новия албум, така и почти всичко от прeдишните им албуми. Ще бъдат представени и други групи от Словения, NSK и вдъхновени от LAIBACH артисти от различни краища на света.

Повече информация за подгряващото парти може да бъде намерена на: https://www.facebook.com/events/673651316016275/.

 

Източник: radiotangra.com