RIVERSIDE обявиха заглавието на новия си албум - ще записват през март

17 Януари 2015
news page

RIVERSIDE съобщиха, че са завършили композирането на песните за своя бъдещ нов албум. Той ще се казва 'Love, Fear And The Time Machine' и ще бъде шести в дискографията на нашите полски приятели.

"Шести албум - заглавието е от 6 думи, а общата продължителност ще бъде 60 минути. И още нещо - вече няма да свирим хард рок." - смее се МАРИУШ ДУДА (вокали, бас).

"Има много повече мелодии, представен в коренно различна светлина. Ние се променяме и развиваме като група, израстваме, но най-вече, искаме албумите ни да са различни един от друг и да е страхотно да ги слушаш. Новият ще бъде като дълбоко вдишване на свеж въздух - много различен от всичко, което сме правили досега."

"Любов, страх, както и епохата, която ни оформи, имат най-голямото влияние към избора, който правим в този живот. Текстовете на песните са за това, което ни притиска да взимаме най-важните решения в живота си."

RIVERSIDE ще влязат в студио през март, за да започнат записите на новия албум, а ние ще можем да следим процеса в специално създадния от тях профил в Instagram.

Някои от новите песни ще бъдат представени на живо на фестивалите, на които RIVRSIDE ще участват това лято.

Групата вече има три концерта в София - през 2010 (за 4-тия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК), 2011 в зала 'България' (за петия) и 2013-та

Източник: bravewords.com