Концертът на БИЧЕТО с карамфили, праз и тоалетна хартия - СНИМКИ

20 Март 2015
news page

Концертът на БИЧЕТО, с който изпратихме зимата, събра елита на столичната интелигенция в четвъртък вечер.

Самобитният артист и неговата група излязоха на сцената всред траурни карамфили (плакатът за концерта бе некролог), но и връзки праз, които да носят домашно успокоение за главния герой.

От балконите на клуба летяха гирлянди от тоалетна хартия и изобщо всичко някак премина в рамките на строгия кодекс на елитарната градска култура.

(долу има сетлист)



Карамфилите дебнеха зрителите още на входа, но хартията явно е била внесена от психопати, скрита в телесни гънки. 

След като се насладиха на откриващите артисти Iron Bender Sound System и Savage Ravage, стотици в публиката дочакаха мига, в който БИЧЕТО изригна на сцената, за да ги обижда, заплашва и кълне.

Още по време на шоуто, в социалните мрежи започнаха да извират възклицания и междуметия:

"Извращенията са повече от секогиш" - Reckless.

"Яко косми, кръв и пот беше тоя концерт, хартията беше да се позабърсваме по малко от време на време да виждаме Бичето на сцената..." - Daniela Ch.

"15 лева за карамфил? #върнетенипаритебе!" - Яна Ки.



Подобни на Критиците от Muppet show, господа в почтенна възраст са били чути да коментират в ложите, че вечното сценично екипче на артиста - окървавеният tank top (модел Иван Кондарев), вероятно след десетилетия ще достигне десетки BGN на благотворителни търгове.

Шепа представители на нашия екип в мелето си разместИха главите от емоции и вместо подробен репортаж за развоя на хепънинга по секунди, ви предлагаме снимки от Creative Visual Solutions 

Това беше първи концерт на БИЧЕТО от близо година насам и напълно оправда заканите му: "Ше съжЕлявате"!



Във видимо танцувално настроение, БИЧЕТО изпълно криво-ляво всичките си безсмъртни шлагери, но без да пести сливици и плюнки, опита и няколко нови номера. Всеки от тях бе посрещнат с ревове на одобрение от разбеснелия си столичен интелектуален елит.

Ето и официалния 'сетлист' (той тази дума, обаче, не я разбира...)



След края на коридата, метач от клуб 'ТЕРМИНАЛ 1' публикува долната снимка, съпроводена с коментар:

"Миризмата на праз е трудо да бъде предадена!"



9 дни преди концерта, БИЧЕТО бе в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК от плът и кръв и урина. ТОЙ се включи с пряка реч след къса история на творческото явление, както и аудио документи за нашите взаимоотношения през тези 15 години... ОЩЕ 

 

Източник: www.RadioTangra.com