Певецът на LAMB OF GOD открива самостоятелна фотографска изложба в Ню Йорк

07 Април 2015
news page

РАНДИ БЛАЙТ открива самостоятелна фотографска изложба в Ню Йорк в началото на май. Страстта на вокалиста на LAMB OF GOD към обективните стана известна публично още миналата пролет, когато той направи официалната сесия за новия албум на MADBALL.

Сега, БЛАЙТ съобщи, че ще изложи свои снимки в престижната галерия Sacred в СоХо, Манхатън. 

Тя ще продължи от 2 до 30 май под заглавие 'D RANDALL BLYTHE: Show Me What You're Made Of', а официалното откриване е от 20:00 до 23:00 на 2 май.

"Имах късмета да пропътувам на няколко пъти буквално целия свят с работата ми, а в последните няколко години носех със себе си и камера." - разказва авторът.

"Show Me What You're Made Of' ще покаже пред публиката отпечатани с високо качество най-сполучливите и вълнуващи изображения, които успях да уловя, както по време на пътуванията ми, така и у дома. Темите са доста разнообразни и с цел да се подчертае именно това разнообразие, фотографиите ще бъдат изложени в специално направени рамки от специално дърво, всяка съобразена с конкретната снимка."

Рамките били направени от близка приятелка на РАНДИ от Ричмънд, Вирджиня - ГРЕТА БРИНКМАН

"Тя свиреше на бас с МОБИ и в групата на ДЕБИ ХАРИ, а в момента е с дуум героите DRUG LORD." - подчертава музикантът-фотограф.

Източник: antimusic.com