Gravity Co. представят новия си албум с уникално 3D мултимедийно шоу

29 Септември 2006
news page
Gravity Co. ще представят за първи път новия си албум в зала Христо Ботев на 6 октомври. Промо-концертът е с начало 20.00 часа.

Събитието ще бъде истинско мултимедийно шоу със специално построена за целта сцена и триизмерни прожекции, които ще се наблюдават през 3D очила. Всеки фен ще получи чифт от тях при влизането си в залата, за да се наслаждава на революционните за българската концертна сцена визии. Момчетата от Gravity Co. обещават, че в спектакъла няма да има нищо традиционно с изключение на уникалния и добре познат стил на групата.

Kонцертът ще отбележи появата на третия албум на Gravity Co., наречен “Mixed-up”. Албумът ще може да бъде закупен в залата по време на концерта. Той включва ремикси - дело на някои от най-популярните диджеи и две нови композиции, “TheEvidenceCame” и “Paper Тrail”. Към втората ще бъде заснето видео, режисирано от италианския режисьор Армандо Костантино.

Третият албум на групата е естествено продължение на успешната им музикална кариера. Изключително силният дебют „U” оглавява класациите за най-популярен албум и най-популярни артисти в категорията "техно" на световния музикален сайт Listen.com и получава редица престижни награди. Следват поредица от концерти при напълно разпродадени зали. През 2004 година видеото към пилотния сингъл „Wings” от втория им албум, ”Instinct” влиза в ефира на европейската MTV. С това Gravity Co. се превърна в първата българска група превзела смятания за недостъпен тевизионен канал, поставяйки своебразен рекорд от цели девет седмици престой в класация.

За повече информация - www.gravityco.com
Източник: krechetalo.sme.bg