THE REVENGE PROJECT готвят втори студиен албум

02 Октомври 2006
news page
Въпреки продължителното студийно затишие от страна на бургаския квинтет The Revenge Project, почитателите на авангардния екстремен метъл могат отново да наострят слух в очакване на брутални новаторски канонади. Оказва се, че през изминалата година петорката, имала честта да свири на една сцена с величини от ранга на Sodom, Destruction, Vader, Catamenia, Paul Di'Anno и др., е наблягала не само на репетиции и подготовка за концертните си участия, но и на създаването на нов аудио-материал.

MaxPain (вокали), Deimoz (китара, програминг и бекинг вокали), Staffa (китара), Sevar (бас) и Kalhas (ударни) вече разполагат с демо версии на 3 песни, записани в бургаското Set Nitro Studio под тонрежисьорския надзор на Astaroth и носещи рабтни заглавия "Read My Lips", "1000 Voices" и "Visions" (последната е преработена версия на песен на Diabolism от 1996 г.). Въпросите композиции, наред с още 4 парчета, представят The Revenge Project в необикновено разнообразна светлина и ще оформят съдържанието на втория студиен албум на групата.

Очаква се наследникът на издадения през май 2005 г. от Стейн Студио дебютен албум "The Dawn of Nothingness" да се появи в музикалните магазини до лятото на 2007 г. Преди това, на 11 октомври, всички желаещи ще могат да чуят част от новите песни на квинтета на живо в столичното читалище "Средец", където The Revenge Project за втори път в кариерата си ще свирят заедно с финландските блек метъли Catamenia. Билетите за шоуто струват 15 лв. и вече се продават в магазин "О.Ч.З." в София. В деня на концерта на касата на читалището цената им ще е 18 лв.

За повече информация:
www.therevengeproject.com
www.myspace.com/therevengeproject
Източник: