София Мюзик Ентерпрайсис и Тикетпро България сбъднаха мечтата на десетима за лична среща с Дюран Дюран!!!

10 Октомври 2006
news page
ДЮРАН ДЮРАН ЗАПОЧВАТ СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ
С ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА СЪВРЕМЕННАТА МУЗИКА !

Десетима от най-страстните почитатели на култовите британци Дюран Дюран ще се срещнат лично с великата група благодарение на София Мюзик Ентерпрайсис и Тикетпро България!

Щастливците бяха изтеглени от всички участвали в специално организираната за целта игра, в която на всеки закупил електронен билет за концерта в периода 27 – 29 Септември беше даден шанс да осъществи мечтата си! Имената на късметлиите са публикувани на сайта на Тикетпро Българияwww.ticketpro.bg.


Концертът на една от най-емблематичните и обичани групи на 80те Дюран Дюран ще се състои на 20 Октомври (петък) в столичния Зимен Дворец на Спорта.

Организатори на събитието са София Мюзик Ентерпрайсис, Туборг и Вивател.

Шоуто на Дюран Дюран в България е част от настоящото им турне, което ще премине през Европа и Америка. Тo вече стартира на 23 Септември от Варшава. Има добавени и нови дати, като тур-графикът непрекъснато се обновява. По време на турнето звездите ще представят пред публиката най-големите си хитиве като “Electric Barbarella”, “Hungry Like The Wolf”, “Wild Boys” и разбира се, “Notorious”, както и репертоар от последния им хитов албум „Astronaut”, издаден през 2004г.

Независимо от натоварения си график по време на турнето, групата трескаво мисли върху най-новия си все още неиздаден албум. Дюран Дюран са известни в музикалната гилдия като истински новатори. Те не спират да експериментират и приятно да изненадват с всеки свой албум мнгобройните си фенове. Добре познати на меломаните по цял свят са съвместните проекти на групата с артисти като Кейт Буш, Брайън Фери и Милен Фармер.

Последната гореща новина около Дюран Дюран е свързана със името на поп идола Джъстин Тимбърлейк!

След множеството предположения и догадки излезли в световната преса, музиканите най-после обявиха истинската история около тази новина. На церемонията по връчване на наградите „Брит” през 2004г, Дюран Дюран били изключително впечатлени от представянето на Джъстин Тимбърлейк на сцената. Още тогава, зад кулисите, предложили на младия артист да направят заедно общ проект, но предвид натоварения график и на двете страни, реализацията на тази идея останала на по-заден план.

Преди няколко дни Дюран Дюран обявиха, че веднага щом приключи турнето им, започват записи по новия си албум, в който ще бъде включено съвместно парче с Джъстин. Звукозаписната сесия ще се състои в студиото на Epic Records в Ню Йорк. Сингълът ще бъде издаден самостоятелно след края на записите, а по-късно ще бъде включен и в предтсоящия нов албум на групата, който се очаква да излезе през 2007г.

Джъстин и Дюран Дюран са много ентусиазирани за предстоящото осъществяване на този хитов проект, който безспорно ще пожъне страхотен успех в световните класации! Самите Дюран Дюран споделят, че за избрали именно Джъстин, защото той е един от най-талантливите и впечатляаващи млади изпълнители на съвременната музикална сцена. А Тимбърлейк от своя страна споделя, че от години е запален фен на Дюран Дюран и се чувства иключително горд и поласкан от предложението!

До концерта на Дюран Дюран в България остават броени дни! До сега концертите от турнето преминава с изключителен успех, пред препълнени зали и многохилядна публика. За концерта си у нас, звездите обещават страхотно шоу, заредено с много енергия и разбиващи хитове!

Интересът към концерта на Дюран Дюран е огромен, но билети все още могат да бъдат закупени на касите на Тикетпро в цялата страна, билетни центрове НДК София и ФКЦ Варна и онлайн на адрес www.ticketpro.bg.

Цени на билетите:
44лв. – правостоящи
55 лв. – седящи
Източник: