СТОЙНОВ и ВЪРБАНОВ започнаха кариерата си на сервитьори с трясък

10 Март 2016
news page

С една единствена счупена чаша започнаха кариерата си на сервитьори КОКО СТОЙНОВ и ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Инцидентът бе предизвикан от втория, който дори успя да пореже пръста на клиент, пожелал да остане анонимен. 

Както вече съобщихме, на 9, 10 и 11 март водещите на популярното радиошоу 'ДЖИТБОЛ' - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ и КОКО СТОЙНОВ работят вечер като келнери в ресторант 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ'

Премиерата снощи препълни масите и пред входа дори се изви опашка от желаещи да намерят място. 

Всички изкарани от двамата новоизлюпени сервитьори пари ще бъдат дарени на фондацията 'ЦВЕТАН ЦАНОВ'. Към бакшишите им собственикът на кръчмата - ИВО 'ПИЛЕТО' РАДЕВ, ще добави 10% от оборота, за да подкрепи дарителската инициатива. 

Тази вечер "шоуто" започва в 19:00 - 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ' е на улица „Иван Денкоглу“ №3 в центъра на столицата.
 

 
Благодарим на Иво за предоставената възможност да засилим вниманието към голям проблем за България каквото е насилието над деца и сред деца. Каним всички наши приятели и слушателите на радиото да подкрепят каузата на фондация „Цветан Цанов“, заяви ВАСИЛ ВЪРБАНОВ

Освен че обещаваме безупречна кухня и висококачествени напитки, сме подготвили музикални и други изненади. За самите нас ще е удоволствие да се порадваме на гостоприемството на Иво и неговата половинка Жени, преди през пролетта Пилето да се впусне в ново предизвикателство – пивоварството“, добави КОКО СТОЙНОВ.

Фондация 'ЦВЕТАН ЦАНОВ' е създадена в името на 12-годишния ЦВЕТАН, убит по жесток начин от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на ЦВЕТАН я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на  намаляването на агресията и насилието между децата в България. 

Повече информация за фондацията може да намерите на нейния сайт – www.tzvetantzanov.com.
Източник: RadioTangra.com