Пуснаха в ПРОДАЖБА струни за ВЪЗДУШНА КИТАРА - днес започва БГ шампионатът

19 Май 2016
news page

Едно от най-смислените неща, които можета да си купите или да подарите на свой безкрайно близък човек, е комплект струни за въздушна китара.

В сайта Stupidiotic можете да вземете своя само за 2 долара. От описанието на продукта разбираме, че те са "лесни за поставяне" и "много издържливи".

Струни, които ще дадат на въздушната ви китара "онзи ясен, въздушен звук, който винаги сте търсили." Снимката подсказва, че става дума за пакетче пълно с въздух.

Междувременно, тази вечер в клуб *MIXTAPE 5* в София започва шампионатът по Въздушна китара на България

Схемата на състезанието, което започва в 21:30, е отворена. Това означава, че всеки, който подозира или е сигурен, че е добър сценичен изпълнител на невидим инструмент, трябва да се чувства лично предизвикан да участва. Участието е безплатно и става с предварително записване тук или записване на място. Единственото изискване към участниците е да има 18 навършени години.

След състезанието в София следват кръгове в Пловдив, Велико Търново и Варна, през юни и юли. Националният финал ще се проведе в началото на август в Созопол. Световният финал в Оулу, Финландия е на 26 август. До сега на Световния финал са участвали само двама българи – Жоро Николов през 2013 г. и Атанас Цветков през 2014 г.

Air Guitar Bulgaria е лицензиран член на Air Guitar World Championships.
Източник: altpress.com

Tangra Top 40

  • 1top40 #1Dark Matter
    PEARL JAM
  • 2The Algorithm
    PUSCIFER
  • 3New Propeller
    NADA SURF
  • 4Това не е тъжна песен
    ХОРИЗОНТ
  • 5Dyavol Mraz
    FYELD

Концертен гид

17
Сеп
ORPHANED LAND Клуб *MIXTAPE 5*, София
27
Сеп
VANDENBERG Стадион 'ЮНАК'
28
Сеп
UNLEASHED Стадион 'ЮНАК'
3
Окт
STONED JESUS Клуб *MIXTAPE 5*, София
4
Окт
GODFLESH Клуб *MIXTAPE 5*, София