Майката на ЧЕСТЪР БЕНИНГТЪН се чувства предадена от LINKIN PARK

20 Септември 2024
news page

СЮЗАН ЮБАНКС, майката на покойния певец на LINKIN PARK - ЧЕСТЪР БЕНИНГТЪН, обяви, че се чувства предадена от групата, заради решението да се събере отново - с нова певица (на снимката).

Пред Rolling Stone, ЮБАНКС твърди, че след смъртта на сина й през лятото на 2017, неговите колеги й били обещали да обсъдят с нея всяка идея за потенциално ново развитие на LINKIN PARK.

Само че, за станалото факт събиране на групата с новата певица - ЕМИЛИ АРМСТРОНГ, майката не научила лично от музикантите, а от заглавията в интернет. 
 
"Имам чувството, че те се опитват всячески да изтрият миналото. Изпълняват песните, които пееше ЧЕСТЪР. Не знам как това се приема от феновете, но знам как го приемам аз. Да слушам как тя пее песните на сина ми е много болезнено!
 
Според ЮБАНКС, именно БЕНИНГТЪН е учил МАЙК ШИНОДА как да бъде втори певец на LINKIN PARK и всичко, което се случва сега било нечестно спрямо паметта на нейния син.

"Не става дума за изтриване на миналото!" - подчерта ШИНОДА на големия концерт на бандата в Лос Анджелис на 11 септември с новата певица.

"Искаме да отворим нова страница и сме тук заедно за всеки един от вас."

 

Източник: loudwire.com