НДК пуска билети за Nuclear Blast Festival в София

27 Септември 2007
news page

След като вчера стана ясно, че на 20 Years Nuclear Blast Fest в Зимния дворец на спорта на 3 ноември ще могат да бъдат внасяни и използвани на воля любителски фотоапарати, нещата покрай организацията на фестивала започнаха да се развиват с все по-бързи темпове.

От днес билети за събитието, в което на една сцена ще се изявят Amorphis, Edguy, Benediction, Agathodaimon, The Revenge Project и Overdawn, могат да бъдат закупени и от билетния център на НДК. Разбира се, цената е непроменена - само 35 лв. за цели 6 банди и още тонове изненади...

Както и досега, билети за организирания от Тангра Мега Рок концерт могат да се закупят и чрез мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, от музикалните магазини "О.Ч.З." и "Дюкян Меломан" в София, "Sound Garden" в Бургас, веригата "На тъмно" в цялата страна, музикална компания Wizard, клуб "Строежа", Sofia City Center, магазин "Плесио" и книжарница "Booktrading" в София, бюрата на Вестникарска група "България", магазините на "Germanos" и т.н.

Напомняме, че благодарение на билета си за 20 Years Nuclear Blast Festival в София все още можете да участвате в играта на Тангра Мега Рок и Holsten, благодарение на която един от вас ще гледа на живо и за наша сметка Dimmu Borgir, Edguy, Kataklysm, Subway to Sally и Blind Guardian в Германия на 27 октомври. Просто изпратете серийния номер на билета си на кратък номер 1780 с текст "TANGRA номера на билета" (SMS-ът е с цена 30 ст.) и наблюдавайте тегленето на късметлията на 6 октомври от 16:00 ч. пряко по Tangra.tv.

И побързайте - крайният срок за изпращена на SMS-и е до сряда включително!

Източник: RadioTangra.com