Tangra TV тръгва в събота!

04 Октомври 2007
news page

В събота, 6 октомври, точно в 16:00 ч. ще бъде даден официалният старт на новата и единствена официална българска IP рок телевизия - Tangra TV.
 
На адрес www.Tangra.tv ще имате възможност да се наслаждавате както на съвсем нови, така и на отдавна превърнали се в класика видеоклипове на рок банди от целия свят. Ще можете да гледате записи на концертите, организирани от Тангра Мега Рок и някои от утвърдените български промоутъри. На ваше разположение ще бъдат и изданията на Световната музикална програма "TV Кречетало", създадени през изминалите години. В допълнение ви очакват специални видео-материали под формата на цели концерти от света и у нас, заснети с професионална апаратура и излъчвани с видео стрийм на живо, светското спортно супер шоу "Jitball", интервюта, предавани директно от студиото на Тангра Мега Рок, концертни кадри, заснети от самите зрители, гафове, куриози и други визуализации...

В задаващия се съботен следобед, всеки желаещ ще може да наблюдава абсолютно безплатно и на живо тегленето на печелившите от приключилата в полунощ игра на Тангра Мега Рок и Holsten "Стани VIP гост на Nuclear Blast", благодарение на която мнозина от вас ще се сдобият с фланелки и каси бира "Холстен" и компакт дискове, DVD компилации и фланелки от каталога на Nuclear Blast и Wizard, а най-големият късметлия ще отнесе мега-наградата - пътуване до Германия и посещение на фестивала 20 Years Nuclear Blast на 27 октомври в Щутгарт изцяло на наши разноски!
 
Победителят, придружен от Васил Върбанов от Тангра Мега Рок и Петър Димитров от музикална компания Wizard, ще отпътува с полет на "Lufthansa" в 13:20 ч. в петък, 26 октомври, и ще бъде настанен във великолепен хотел в центъра на Щутгарт, при това заедно с групите, чиито изпълнения ще наблюдава на живо на следващия ден, а именно Dimmu Borgir, Blind Guardian, Edguy, Kataklysm и Subway to Sally! Освен на фестивала, късметлията ще присъства и на партито след концерта, където да се запознае и изпие някоя и друга бира "Холстен" със самите музиканти. В понеделник, зареден с все още свежи емоции от преживяното, ще бъде върнат жив и здрав в България.

За повече подробности следете RadioTangra.com и Tangra.tv.

Източник: Tangra.tv