Новият брой на “Про-Рок” излиза в четвъртък

14 Април 2008
news page

На 17 април (четвъртък) ще стане факт появата на новия, 46-и по ред брой на списание “Про-Рок” (виж корицата по-долу). Както ви информирахме наскоро, този път половината тираж на изданието ще се продава с новия албум на група Лавина, “Окуляр”, като цената на списанието с диск ще е 5,45 лв., а без диск - 3,95 лв.

Освен водещия материал за шведските метъл богове In Flames, в “Про-Рок” ще откриете и първа част от епохалния труд на екипа на списанието - “История на фолк метъла”. Ще можете да се запознаете и с осемте банди-финалисти в първия по рода си конкурс у нас, Jack Daniel’s Battle of the Bands, както и да прочетете множество интервюта и статии за Hate Eternal, Cataract, Exciter, The Devil Wears Prada, Jon Oliva’s Pain, Black Comedy, The Equinox of the Gods, Septic Flesh, Sahg, Porcupine Tree, Zimmer’s Hole, Metalium, Satellite, Manilla Road, Andre Matos, Romeo Must Die, Nastrond, Def Leppard, Лавина, Bob Rock, Fates Warning, Gene Hoglan, Kigh, Paramore и др.

В допълнение, новият брой на “Про-Рок” предлага и десетки ревюта на албуми и новини, както и плакати на Korpiklaani и Belphegor.

Pro-Rock 46

Източник: pro-rock.net