Zucchero наближава София

16 Април 2008
news page

“С бурни аплодисменти стартира 13-ата по ред световна обиколка в кариерата на Дзукеро - световноизвестният музикален идол, когото очакваме и в България на 4 май по покана Joker Media,” оповестиха издателите на именития италианец за България, Virginia Records.

“Цяла Германия се изправи на крака в началото на миналата седмица, когато от Франкфурт стартира вълна от мега концерти с главен герой Дзукеро. Същият се готви да превземе и българската публика с уникално ефектно шоу в Зала 1 на НДК, което без съмнение ще е черешката сред събитията в празничните дни в София. Колекцията му от хитове "All the Best", която ще огласи и Зала 1 на 4 май в абсолютно Дзукеро стил, вече е с диамантен статус благодарение на изключителните продажби, на които се радва не само в Италия.

Организаторите довериха, че темпераментният италианец, майстор на блуса и фен на шапките, за шоуто си у нас ще се заеме изцяло с настроението на публиката, а осветлението и звука ще довери в ръцете на Joker Media. В празничния ден за себе си и екипа от страхотни музиканти, с които пристига, Дзукеро е поръчал специално италианско вино. Менюто му ще включва още семпла храна, безалкохолни напитки и най-очакваното от Дзукеро - мармалад, който явно е сред любимите му лакомства още от дете.

Италианецът, който не крие симпатиите си към българите и не веднъж е показвал, че ни чувства близки по сърце и душа, и този път ще направи изключителен жест към младите кандидати за слава от най-успешното музикално шоу, “Music Idol 2”. Дали вече си има фаворит, ще разберем от него в деня на пристигането му.

“Захарният” изпълнител обещава на феновете в залата само сладки емоции и истински тайфун от хитове, а билети за шоуто все още можете да намерите в билетния център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg с цени от 20 до 80 лв."

Източник: virginiarecords.com