Най-“смешните” първоаприлски шеги

02 Април 2009
news page

Първа награда, без никакво съмнение присъждаме на БЬОРК! Находчивата и изобретателна исландка пусна в своя сайт “новината”, че ТЯ е новият глас на Led Zeppelin! Нещо повече, БЬОРК била поставила условие, групата да изпълнява с нея само песни от албумите ‘I’ и ‘IV’, тоест само чисти класики, като ‘Good Times Bad Times,’ ‘You Shook Me,’ ‘Dazed and Confused,’ ‘Your Time Is Gonna Come,’ ‘Black Mountain Side,’ ‘Communication Breakdown,’ ‘I Can’t Quit You Baby,’ ‘Black Dog,’ ‘Rock and Roll,’ ‘The Battle of Evermore’ и ‘Stairway to Heaven.’

NINE INCH NAILS обявиха, че ще издадат нов албум, който е продуциран от Тимбаланд, със заглавие 'Strobe Light'. Шегата очевидно е насочена, като жило към Крис Корнел. Допълнителните пояснения разкриват имена на песни и гости, като ‘Everybody’s Doing It’ (featuring Крис Мартин от Coldplay,Боно и Джей Зи), ‘Coffin On the Dancefloor’, ‘Even Closer’ (featuring Джъстин Тимбърлейк и Мейнард Кийнън от Tool), ‘Laid, Paid and Played’ (с Фърги и Ал от Ministry) и ‘Still Hurts’ – дует на Трент Резнър с Алиша Кийс.

КИД РОК се похвали, че е откупил правата върху името на стадиона на любимия си бейзболен отбор - Detroit Tigers и съответно, сега Comerica Park ще бъде преименуван на Kid Rock Park.

Най-вълнуващо, но също толкова малко вероятно бе съобщението, че Дейв Мъстейн ще се присъедини този уикенд към старите си колеги от Metallica, на церемонията по въвеждането им в Залата на рокенрол славата. Лъжата тук е по-тънка, защото идва само няколко дни, след като бившият басист на групата – Джейсън Нюстед, потвърди, че няма нищо против да посвири отново със старите си приятели. Което вероятно е самата истина!

Един ъндърграунд метъл сайт писа, че Роб Халфорд не бил гей. Дълбоко пазената тайна на вокалиста на Judas Priest била, че той всъщност се е родил жена. "Бях плоска по рождение и не ми се наложи да се притеснявам за циците. Но адски добре се справях с високите!"

Наистина, ужасяващо смешно и невероятно забавно!

Художественият съвет на Тангра Мега Рок реши, на 1 ви април по радиото да се говори само истината! Само на 1-ви април! 

Източник: radiotangra.com