Китаристът на THE CLASH потресен от анкета във Facebook! Тангра има своя страница там

02 Април 2009
news page

Мик Джоунс публично изрази съмнение относно точността на Facebook анкетата "Коя пънк-рок звезда си ти?", след като резултатът от неговото участие показа, че той всъщност е Джо Страмър.

След като отговорил на кратка поредица от въпроси за личностните му характеристики, съставени от компютърни програмисти с бегли познания в сферата на музикалната индустрия и никакви в областта на психологията, Джоунс бил информиран, че най-много прилича на своя колега от легендарната пънк банда.

"Що за идиотщина!" - коментира Мик. "Това са пълни глупости. Иначе съм сигурен, че резултатите от други анкети, които констатират, че коефициента ми на интелигентност е 187, че в друг живот съм бил Марко Поло и че истинската ми възраст е 21 години, са безупречно точни. Но, ТОВА!?! Страмър? Аре стига бе! Може би компютърът е видял, че в профила ми, като любима моя песен е записана 'Innoculated City'..."

Басистът на Clash - Пол Симънън, се присъедини към мнението на Джоунс:
"Умирам от смях! Мик, ако това беше истина, навремето нямаше да те изритаме от групата и да извикаме двама пълни тъпанари на твоето място!"

Виждали ли сте страницата на Тангра Мега Рок във Facebook?

Мик Джоунс наскоро отвори своя собствена рокенрол библиотека!

Clash

Източник: aversion.com