BON JOVI заплашиха трибют група

06 Април 2009
news page


Бандата е съставена само от момичета, казва се BLONDE JOVI и изнася концерти с кавъри на прочутата група от Ню Джърси.

BLONDE JOVI са получили официално писмо от адвокатската фирма Blakely Sokoloff Taylor & Zafman, представляваща интересите на Bon Jovi, в което пише.

“Нашето разследване установи, че във вашия уебсайт, използвате неправомерно запазеното лого на Bon Jovi с кинжала и сърцето. За съжаление, макар и нашият клиент да оценява факта, че вие го правите, като поклон към Bon Jovi, ние сме длъжни да защитаваме запазената марка. В този смисъл, Bon Jovi не могат да ви позволят да продължите да използвате името Blonde Jovi, тъй като това би довело до объркване и може да окаже отрицателно влияние въху репутацията на нашия клиент.

Жени
 
Blonde Jovi отговориха с изявление в своя Myspace, в което пишат, че след заплахата от адвокатите са били принудени да сменят името си - ”В момента, временно се наричаме Blonde Jersey, но смятаме да намерим нещо по-добро. Ако имате идеи – пишете ни. Не можем да ползваме нищо подобно на JOVI, така че имена, като Blonde Giovi, Blonde Joe V, BLONDE JOVIE, не стават. Благодаря ви за подкрепата.!”

Източник: metalunderground.com