Какво мисли един истински IRON MAIDEN фен за филма 'Flight 666'

16 Април 2009
news page

Специалната предпремиерна прожекция на филма за Iron Maiden - 'Flight 666' се състоя вчера (15 април) в кино 'Арена Младост' пред около 30 музикални журналисти.

Естествено, ние също имахме агент на събитието, който е супер горещ Iron Maiden фен и буквално минути след края на двучасовото зрелище сподели:

“Филмът е убийствен! Великолепно режисиран от Сам Дън и Скот Макфейдън, с феноменален звук и спиращи дъха кадри от концертите на Maiden по цял свят. Все едно Токио, Сао Пауло, Гуадалахара, Мумбай и Торонто са изринали Maiden феновете си в киното на две пресечки от мястото, където живееш. И още по-важно, самите Maiden летят до всяко едно от тези места и свирят там пред теб. За разлика от повечето групи, които отделят часове наред, за да снимат собствените си физиономии, 'Flight 666' е филм за феновете, за тяхната преданост и любов, които превърнаха Iron Maiden в това, което са те днес- най-голямата метъл група на планетата.”

Премиерата на 'Flight 666' ще се случи едновременно в множество киносалони по целия свят на 21 април. Датата е обявена за международен Maiden ден. В България прожекциите ще се състоят в кино 'Арена Запад', 'Арена Младост' в София и 'Арена Мол' във Варна.

Минавааа, големият кораб минаваааа

Само месец след като е минал по големите екрани, на 25 май, 'Flight 666' ще бъде пуснат на музикалния пазар под формата на Blue-Ray и стандартен DVD пакет от два диска- на единият ще бъде самия филм, а на другия концертните изпълнения от него. Същевременно с това Maiden пускат въпросния лайв саундтрак като двоен аудио диск и двоен пикчър диск винил.

Очаквай подробен репортаж от прожекцията на 'Flight 666' в 'Арена Запад' на 21 април!

Източник: radiotangra.com