И ЕДИ ВАН ХАЛЕН пусна собствена марка кецове

16 Април 2009
news page

Легендарният рок китарист и FEA Merchandising с гордост обявиха появата на пазара на специални раирани кецовe, модел ‘EVH’!

Близо две десетилетия, много от феновете на Van Halen посещават концертите на групата, обути в кецовe-самоделки, имитиращи раираните, които Еди носи на сцената и които са правени в тон с неговата прочута червеночерно-бяла 'Франкенщайн' китара.

"Толкова много хора са ме питали откъде могат да си намерят и те такива кецове. След като в продължение на 15 години постоянно ми задаваха този въпрос, ми стана ясно, че това е нещо, което хората явно искат да притежават и ми се стори съвсем логично да направим тези кецовe обществено достояние.", разказва Еди.

Кецки 

Освен в червено, кецовете са произведени и в черно-бял вариант, който пък отдава почит на китарата, с която Ван Хален преобрази рокенрола през 1978-ма година. Има и жълто-черни, в тон с китарата, която краси гърба на корицата на албума Van Halen II.

Кецовете вече се продават в магазините и чрез уебсайта EVHGear.com и са поредният продукт с марката Ван Хален след китарите ‘Wolfgang’, усилвателите ‘5150’ и други с марката ‘EVH’.

Бившият вокалист на Van Halen - Сами Хейгър създаде собствена марка текила, а бившият басист Майк Антъни - своя марка лют кетчуп.

Други такива

Източник: EVHGear.com