DESTRUCTION - "Не че не харесваме Каварна, но е време да се върнем в София"

28 Април 2009
news page

DESTRUCTION са институция! Те ще свирят в София този петък. Снощи, осъществихме директна телефонна линия с лидера на бандата – Шмийр. Леко кашля.

едно интервю на Васил Върбанов

ХЕЙ ШМИЙР, КАК СИ, КАКВА Е ТАЗИ КАШЛИЦА?

Тук вали зверски! Времето е ужасно, намираме се в Италия, където се предполага, че времето е хубаво! Така че не знам, какво по дяволите става!? Всичко останало е наред, турнето протича супер, нямаме търпение да дойдем отново в София.

НЯКАКВИ ИЗНЕНАДИ НА КОНЦЕРТА ТУК В ПЕТЪК?
Ще бъде много дълъг концерт! Най-доброто от Destruction за 25 години история! Така че ще свирим и парчета, които досега не сме свирили в България, ще бъде жестоко!

В ДОБРА ФОРМА СТЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ, НАЛИ?
О да! Свирим доста в последните два месеца. Това е нещо, като част от Световното ни турне. Всички сме в супер форма, бандата е здрава и стегната, както обикновено и наистина нямаме търпение да дойдем в София. Защото сме свирили в София само веднъж и минаха цели 5 години оттогава (11.01.2005). Така че е крайно време да се върнем. Не че не ни харесва да свирим в Каварна, но е време да се върнем в София.

ЧУДЕСНО! ТОВА БЕШЕ ЕДИН ДОСТА КЪС РАЗГОВОР, САМО ДА ВИДИМ КАК СТЕ, ЩЕ ГО ПРОДЪЛЖИМ СЛЕД  4 ДНИ ТУК! И НИЕ НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ВИДИМ ОТНОВО …
Честно казано, изгаряме от нетърпение. Наистина! България за нас е много специално място! Феновете са много отдадени и има много траш маниаци, така че това със сигурност ще бъде един концерт, който ще се запомни!

Тангра интервю Destruction 2008

Тангра интервю Destruction 2007

Концертът на DESTRUCTION е в петък, 1 май, в клуб 'Blue Box' в София. След това ще има афтърпарти в метъл бар 'Black Lodge'.

В концерта ще участват още 3 банди: METHEDRAS (траш метъл, Италия), IMPERIOUS REX (траш метъл, САЩ) и RISING DREAM (спийд метъл, Хърватия)!

Източник: radiotangra.com