FEAR FACTORY се събират. Казарес и Бел се целуват и прегръщат

29 Април 2009
news page

Това обявяват самите те - Дино Казарес - китари и Бъртън Бел - вокали, в интервю за английския Metal Hammer. Въпреки, че в последните години двамата бяха в остра вражда, сега очевидно всичко е изгладено.

Бандата дори вече имала потвърдени две концертни участия - на фестивалите Sonisphere и Bloodstock на Острова.

Fear Factory, които спряха да съществуват малко след излизането на 7-мия си студиен албум ‘Transgression’ (2005) и един провален концерт в България, година по-късно (по вина на местния организатор NMA), сега се завръщат в състав : двамата изброени по-голе, плюс Байрън Страуд – бас и Джийн Хоглан (Testament, Death, Strapping Young Lad, Dark Angel и тн) – барабани.

На въпроса “Къде са Реймънд Херера и Крисчън Олде Уолбърс?”, Бъртън Бел отговаря:

“Това е като бизнес, който реорганизираме в момента. Обсъдихме всичко с Дино и решихме, че това е правилното решение. Като съоснователи на Fear Factory, двамата с него решихме да опитаме нещо различно. Каквото и да правим заедно, двамата с него – това винаги ще бъде Fear Factory!”

В същото време, в официалната страница на групата, както и в профила в MySpace, няма и дума за този реюнинън, а съставът все още е в конфигурация: Бел-Херера-Уолбърс-Страуд.

Преди 2 години, барабанистът Реймънд Херера създаде своя собствена марка енергийна напитка Legal Cocaine, която дори се продаваше в големите магазини в София, въпреки някои проблеми от юридическо естество в САЩ.

Тангра интервю Бъртън С. Бел 2008

Тангра интервю Реймънд Херера 2006

Тангра интервю Бъртън С. Бел 2006

Източник: www.metalhammer.co.uk