Китаристът на JUDAS PRIEST отваря свое собствено луксозно голф игрище

29 Април 2009
news page

К.К. Даунинг, родом от бедната част на Уест Бромич, е решил да вложи голяма част от придобитото си богатство в посторяването на първокласно голф игрище близо до имението си в Бриджнорт.

"Играл съм голф къде ли не по света, на някои от най-качествените терени и сега аз също искам да имам подобно игрище", казва той. "И няма да правя компромиси с размерите и няма да пестя средства. Целя се в хора, които наистина обожават голфа и ще оценят първокласно игрище и петзвезден клуб към него. Не искам някаква евтина пародия. Да се осъществи такъв проект струва адски много пари, но ако успея след това да си покрия разходите, ще бъда щастлив."

На открито

Да припомним думите на Алис Купър, в специалното му интервю по Тангра:

"Повечето хеви метъл групи играят голф. Според мен причината е, че когато си на турне в продължение на 5 месеца и всяка вечер си в различен град, пристигаш на съответното място и имаш цял ден, в който няма какво да правиш, защото шоуто започва чак в 9 вечерта. Аз лично не искам да прекарам целия ден в хотелската стая, така че търся нещо, което мога да правя, забавлявайки се в продължение на 5 часа."

Източник: birminghampost.net