ИСИХИЯ представят новия си сингъл ексклузивно в мобилна среда

30 Април 2009
news page

Новата песен на водещата българска етно-ембиънт група -  'За вярата на Шишмана' ще бъде представена ексклузивно в мобилна среда чрез проекта Music Space, в Деня на Българската армия 6-ти май.

'За вярата на Шишмана' е първият български сингъл, който ще достигне до публиката единствено чрез мобилните технологии, и ще бъде достъпен за слушане и сваляне само в мултимедийния портал на М-Тел Vodafone live!

Сингълът е авторска интерпретация на народната песен 'Откак се е зора зазорила' възхваляваща храбостта на българските войни и е от предстоящия двоен албум на ИСИХИЯ, чието звучене е вдъхновено от музикалната традиция на източно-православното едногласно песнопение.

Всеки, който иска да чуе или свали песента, ще може да го направи като посети през мобилния си телефон Vodafone live! портала на адрес http://live.mtel.bg, където в секцията Music Space ще намери песента 'За вярата на Шишмана'.

Isihia

Както знаете, от повече от месец, можете да слушате радио Тангра Мега Рок Вече не само онлайн или чрез сателит, но и на мобилния си телефон!
 
Всеки абонат на M-Tel може да ни слуша отвсякъде и по всяко време! Имате възможност да избирате както дневен, така и месечен абонамент, заплащайки съответно 0,70 лв. или 1,90 лв.
 
Повече информация ще откриете в секцията Музика на Vodafone live! http://live.mtel.bg

Източник: toxityrecords.com