SKRE4 ще са българската следа на ROCK THE BALKANS

16 Юни 2009
news page

Групата, която натрупа над десетгодишна история, ще изсвири предпремиерно парчета от предстоящия си албум на фестивала, който ще се проведе на 29 юни на стадион 'Академик' в София. Хедлайнери са Limp Bizkit - в оригинален състав, а преди тях на сцената ще се качат Queensryche и Saga. Участие ще запише и турската група Manga.

SKRE4 са заедно и то в непроменен състав от 1998 година насам. Стилът им често е определян като микс от сиатълски рок-атърнатив и елементи на хип-хоп. Групата е създадена в Плевен, а предисторията й преминава под името Road Crew, които се появяват през 1994. През 2001 заедно с екипа на Graffiti Studio SKRE4 подготвят дебютния албум 'Спе4', който излиза през 2002. През същата година, групата е съпорт на HIM в София.

Групата вече е готова с парчетата за своя нов албум, като две от тях 'Underground' и 'Естествен подбор' бяха включени в компилациите 'Playlist' и 'Credit To The Nation'.

Новата продукция се очаква да излезе тази есен, но част от новите парчета ще бъдат представени  предпремиерно на Rock The Balkans!

SRE4

Източник: virginiarecords.com