СВЪРШИХА промо билетите за AMORPHIS в София - виж някои данни

17 Юни 2009
news page

Изненадващо и за нас самите, първите 100 билета, които пуснахме за шоуто на финладците на 30 октомври в София, на промоционалната цена от 30 лева, свършиха тази сутрин.

Това означава, че са продадени 13,7 % от капацитета на клуба - 4 месеца и половина преди концерта.

От днес, билетите вече са на редовната цена от 35 лева в ticketsream.bg и eventim.bg, а в деня на шоуто (ако останат) - скачат на 45 лева.

Напомняме ви и практиката на радио Тангра Мега Рок - няма да сменим залата, нито пък ще допуснем в клуба повече от 800 души, с цел комфорт и сигурност на присъстващите фенове.

Съответно, продажбата ще бъде преустановена при достигане на 730 билета! Останалите 70 места в клуб 'Blue Box' ще бъдат предназначени за акредитираните журналисти и фотографи, както и за VIP гостите на радиото, групата и представители на Nuclear Blast, които ще долетят специално за концерта.

Скоро очакваме да получим информация и за 2-те съпорт групи, които ще придружават AMORPHIS в цялото 'Forging Europe Tour 2009', в това число и на концерта в София.

Новият Amorphis - 'Skyforger' (прочети ревю) застана на върха на официалната класация за албуми във Финландия. Доста по-зле се представя той в Германия - # 55 и в Швейцария - # 48. В България такава няма!

AMORPHIS дават автографи на специална сесия в София - 3 ноември 2007.

AMORPHIS 2007 

Източник: radiotangra.com