PARK LIVE започва днес в София

18 Юни 2009
news page

От 18-ти до 20 юни, в центъра на София ще се случи първото издание на тридневния музикален фестивал Park Live - музика на живо, на открито - в 'Борисовата градина' и разположения в нея Колодрум.

Идеята на Park Live е да предложи на хората след работа да излязат в парка и на открито да се забавляват с интересна селекция от музика.

Затова концертите ще започват в 17 часа и ще приключват в полунощ.  Продават се еднодневни и тридневни билети за фестивала.

Организаторите от Cotton Records са осигурили изключително разнообразна и интересна музикална програма. Основни хедлайнери на Голямата сцена ще бъдат: британският трип-хоп пионер TRICKY (работил с всички от Бьорк до Антъни Кийдис от RHCP и Скот Иън от Аnthrax), легендата на лондонския хип-хоп ROOTS MANUVA и електронното дуо от Манчестър – LAMB!

Освен тях ще видим и 4Hero, Gaz Cobain (Future Sound Of London), Crazy P, Luke Vibert, Plaid, Gilles Peterson, Michael Rutten. Ще участват и български банди като Phuture Shock, R.O.B.T.F, Nasekomix, Ruth & Unlimited.

'Зелената' музикално-културна концепция е подкрепена от  ирландско уиски Bushmills.

Успех на фестивала!

park live 2009

Източник: parklivefest.com