SEPULTURA ще подгряват FAITH NO MORE. Майк Патън е контузен

18 Юни 2009
news page

Бразилската метъл суперсила ще открие концерта на реформираните FNM на 30 октомври, в Чили. Това ни съобщи тази сутрин тур мениджърът на Sepultura - Андре Деламана.

Първоначално, FAITH NO MORE възнамеряваха да направят само две турнето в Европа, но големият интерес към тях от страна на феновете, ги накара да насрочат дата и в Сантиаго, с уговорката, че ще последват още концерти в Латинска Америка. Вероятността, SEPULTURA да бъдат съпорт група на всички тях, е много голяма.

Междувременно, вокалистът на SEPULTURA - Дерик Грийн пропусна раждането на сина си Нолан Мадокс преди 2 дни, защото се намира в Прага и чака другите от групата да се присъединят към него за старта на лятното европейско турне на 26 юни.

Очевидци твърдат, че вокалистът на FAITH NO MORE - Майк Патън е получил контузия на крака, още по време на първата песен на концерта в Берлин, във вторник вечер. Засега няма информация, това да попречи на графика на групата, като следващото шоу (за което отпътуваха и много българи) ще бъде на фестивала Nova Rock в Австрия, утре вечер.

Източник: radiotangra.com