Радио 'MEGADETH'

25 Август 2009
news page

Лидерът на легендарната група, Дейв Мъстейн ще води свое радио шоу, което ще се излъчва от американския медиен конгломерат Clear Channel.

“Ще имам собствено предаване – вече имало такива на Кристина Агилера и Eagles. Всъщност, не знам дали техните вече се излъчват, но моето ще стартира след няколко седмици!” – съобщава Мъстейн.

Първото издание ще се осъществи от местния клон на Clear Channel Rock Channel в Сан Диего, Калифорния, след което Мъстейн вече щял да може да определи от “какво имам нужда, за да направя свое собствено студио за шоуто”.

“Ще пускам музика, която харесвам, музика, която ми е повлияла, а също и парчета, за които никога не бихте предположили, че харесвам - като Beatles или пък неща, като Dead Kennedy's.“ – предупреждава лидерът на MEGADETH.

“Ще приемам вашите предложения за групи и песни и ще стартираме предаването, още преди да замина с групата за концертите в Нова Зеландия. Смятам да правя интервюта с музиканти от групи, с които се срещам по време на турнетата. Ще се опитам да говоря и със знаменитости от други области на живота, които обаче обичат метъл.” – продължава с разясненията Мъстейн.

Накрая, той признава, че все още няма име за предаването си, нито пък заглавие за задаващата се автобиография и моли всички нас, неговите фенове, да му помогнем с предложения.

Дейв Мъстейн изтъква, че иска да има поне 100 000 слушатели за предаването си, но е наясно, че това няма да стане веднага. В същото време обещава да направи най-доброто метъл шоу в света, защото щял да се вслушва в предложенията на своите слушатели.

Успех на предаването!

Източник: antimusic.com