ШЕКАТА ще подгрява W.A.S.P. в София

06 Октомври 2009
news page

Той е една от най-упоритите и неуморни фигури в българската метъл история. Дами и господа - ИВАЙЛО РАНОВ - ШЕКИ!

Последната му формация се казва SHEKY &THE BLOODRAIN и е избрана от Loud Concerts за съпорт на шоуто на W.A.S.P. на 17 ноември в зала 'Христо Ботев' - София.

Освен Шеката, който пее, в бандата са още: Стефан Стефанов - китара, Стоян Радин (The Poison) - бас и Иван Петров- барабани. 

Дебютният албум на SHEKY &THE BLOODRAIN ще излезе през януари 2010 под името 'The Wrong Side of Being Right', но още сега можете да проверите бандата ТУК

SHECKY AND THE BLOODRAIN

Преди участието си в концерта на W.A.S.P., шайката на Шеки има още две свирения, на 10 октомври в новия софийски рок клуб Angel Heart, а на 15-ти в The Box, София. 

Самият БЛЕКИ ЛОУЛЕС от W.A.S.P. каза по радио Тангра Мега Рок по повод ролята на подгряващата група следното:

"Поискахме от самите организатори на концертите в отделните държави, те да се погрижат за съпорта. Защото си даваме сметка, че местните промоутъри знаят по-добре от нас за това, какво става в техния район - какво искат самите те, както и какво искат феновете. Така че, както вече казах, подгряващите групи на концертите ни ще бъдат грижа на организаторите." - завърши Блеки.

Изборът на SHEKY &THE BLOODRAIN от страна на Loud Concerts звучи най-логично! 

Първа част на Тангра интервюто с БЛЕКИ ЛОУЛЕС бе излъчена в 'Тангра Метъл Шок' снощи. Очаквайте втората част и изобщо цялото интервю - следващия понеделник!  

 

Източник: loudconcerts.com