КОЙ ще бъде съпорт в европейското турне на RAMMSTEIN през 2009?

07 Октомври 2009
news page

Вие го познавате добре. Или поне би трябвало! След разбиващото участие на GORGON ELECTRO MINI FEST III в края на март, тази година в София!

COMBICHRIST са изроди и вероятно, точно заради това са получили покана да открият всичките 30 дати на RAMMSTEIN в Европа, до края на 2009! Първото шоу е на 8 ноември в Лисабон - последното на 21 декември в Берлин.

Турнето на германските "секс машини" ще бъде подновено на 2 февруари (!!!) догодина в Манчестър, без обаче да е ясно, нито кога щи завърши, нито, дали ще име един и същи съпорт! ВИЖ ВСИЧКО ЗА ТУРНЕТО!   

COMBICHRIST SOFIA 2009

"Анди Лаплегуа е нешо средно между Кийт Флинт, Жокера от "Батман" и нещо си там...нещо много идиотско...в най-добрия смисъл на това. Придружен от барабанист, перкусионист и някакъв откачен тип на кийбордите, Анди и "момчетата" най-безцеремонно и разкошно пукат глави - с гръмотевични техно-индъстриъл-пънк-метъл-нойз средства, вокали с много ефекти и онова, което те самите наричат TBM - techno body music!

"За пръв път свирим в България и е просто удивително!" - казва непросълзеният, но може би леко разчувстван Анди след като поредното парче на неговата банда е посрещнато с диви танци и одобрителен рев от множествата боядисани коси, платформени обувки и корсети." - написа психопатният Nick The Stripper за шоуто на COMBICHRIST в София. Прочети ЦЕЛИЯ РЕПОРТАЖ

Междувременно, RAMMSTEIN пускат дългоочаквания си нов албум 'Liebe ist f

Източник: rammstein.de