Финландската серия в София започна с ТАРЯ ТУРУНЕН

13 Октомври 2009
news page

Тя отново бе видимо развълнувана от срещата си с българската публика!

ТАРЯ отново събра гореща и ентусиазиранта публика, близо година след дебютния си концерт в София. Това бе перфектният край на Aren Muzika 2009, като преди финландската дива на сцената в столичната зала 'Универсиада' се качиха KINGS OF MODESTY и FURNAZE. Последните могат да се похвалят с особено апетитна блондинка на бас (виж в галерията)! 

Самата ТАРЯ, освен великолепен глас, притежава още едно удивително качество - няма камера или ТВ обектив, който да улови действителното й излъчване и очарование. Тази финландска жена е стотици пъти по-привлекателна и завладяваща на живо, в сравнение с всяка снимка или видеоклип. На пръв поглед това може и да е недостатък, но всъщност донякъде обяснява и огромният успех на концертните и представления, в които тя естествено се представя на живо!

Симпатичният Шахпазов се опитва да напише подробния си репортаж за концерта в рими, но не успя и вместо това потъна в сравнения със SLAYER и SELFISH CUNT, но пак постигна хубав резултат. ПРОЧЕТИ ТУК!

ВИЖ и снимките на поетичния Георгиев в ГАЛЕРИЯТА.

TARJA CROWD sofia 2009   

Това бе първият от цяла серия концерти на финландски артисти в София тази есен. На 30 октомври очакваме 3 групи от Северната държава в пакет - Amorphis, Before The Dawn и Amoral, а на 14 ноември и Moonsorrow!  

Източник: radiotangra.com