БГ радиа се хванаха за косите заради ZZ TOP

14 Октомври 2009
news page

Легендарното трио от Тексас най-после идва в София за един грандиозен концерт на 21 октомври, след като първият им опит да ни посетят през 1999-та пропадна. Били Гибънс се разболя от хепатит и шоуто в Пловдив бе отменено. (в същата пловдивска акция все пак гледахме Metallica!)

Сега всичко е наред - феновете на ZZ TOP изгарят от нетърпения да видят убийствената банда и стискат палци и духат в шепи времето да се оправи до следващата седмица и концерта на стадион ‘Академик’, организиран от BEC.

Междувременно, две БГ радиостанции се изправиха една срещу друга в надпреварата, коя е по-тясно свързана със ZZ TOP

Star FM сигурно не са били особено доволни да видят по телевизията, че концертът, който те рекламират усилено, в качеството си на основен медиен партньор, всъщност минава като събитие по повод рождения ден на техен основен конкурент – радио Зирок.

Енергичен видеоклип в рекламните блокове на bTV пояснява, че САМО рожденниците дават възможност на своите слушатели да спечелят 100 билета за концерта. Опарени и на това ниво, представителите на другото радио, които също раздават 100 билета в томболи и игри, вдигат мизата на 102.

Сигурно има нещо сладко, момичешко в това: “Прав си, че само ти даваш 100 билета, защото аз давам 102!”

Разбира се, по-важно от това е метеорологът (винаги пОзитиф) да обещае слънце през октомври. Но и да няма, пак сме там - за Tres Hombres. 

pussytif

автор: Артур

Източник: radiotangra.com