ЧНГ - ПРОФЕСОР ВУЧКОВ СЕ ОБЪРНА КЪМ НАЦИЯТА!

01 Януари 2010
news page

"Българите са хора любознателни, обичат да пеят, имат чувство за хумор, но са много мързеливи! 70 на сто от българите са мързеливи!" - изтъкна фамозният професор в АЛТЕРНАТИВНОТО НОВОГОДИШНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА по радио Тангра Мега Рок.

"Ние нямаме темпо, нашият народ, нямаме производство! Живеем в ритъма на 16-ти, 17-ти век. Жените у нас са много красиви! Има ги и другаде, но общо взето в целия свят са много приказливи!" - каза още Вучков!

В стегната 10-минутна реч, той представи своята равносметка за отминаващата година и страстни пожелания за новата 2010-та.

Вплетени в речта, изпъкват и някои негови наблюдения за българската психология и особености на българската жена, както и по горещи теми като, благотворителност, свински грип, новите маслинени насаждения в кърджалийско и други.

ЧУЙ РЕЧТА ТУК! Скоро и видео в Tangra.TV

По технически причини, не по наша вина, сателитното излъчване на радио Тангра Мега Рок прекъсна в 23:30 за около час. За сметка на това, онлайн и мобилното ни излъчване отбелязаха рекорден рейтинг при всичките ни Новогодишни програми от 2006-та насам!

ЧЕСТИТТА НОВА 2010-ТА ГОДИНА!

VUCHKOV

   

Традицията продължава! Още със старта си през 2006-та, радио Тангра Мега Рок даде трибуна на изявени фигури да произнасят АЛТЕРНАТИВНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА в Новогодишната нощ.

Важни ъндърграунд артисти, съществени музиканти и колоритни обществени светила, вместо президента по държавната ТВ.

Така, на ‘вълните на радио Тангра Мега Рок’ имахме удоволствието да посрещнем:

2007 – с френетичните призиви и пожелания от БИЧЕТО за влизането ни в ЕС;

2008 – с болезнената изповед на СВЕТЛЬО ВИТКОВ седнал на скъпата ни тоалетна чиния;

2009 – с щедрите обещания и весели намерения на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ на обилна трапеза от мецета, вина и ракии;

2010 - ПРОФЕСОР ВУЧКОВ!

 

Източник: radiotangra.com