УИКЕДА набъбват до 10 души - ще подгряват CHERRY POPPIN' DADDIES

05 Януари 2010
news page

При това ще бъдат единствени! Тоест, няма да има друга съпорт банда на CHERRY POPPIN' DADDIES при втората поява на българска сцена.

Шоуто е на 9 февруари в клуб 'Blue Box', като УИКЕДА ще се представят в разширен състав, като едночасовият им сет ще ни изненада с някои нови аранжименти на популярните им парчета.

След успешното Коледно турне, групата отново е в перфектна форма и състав - фронтмен, вокал и басист - Ерол Ибрахимов, на китара - Росен Григоров, клавишни - Ясен Обретенов, барабани - Владо "Попа" Георгиев и брас екип - Сандо Сандов /тромпет/ и Александър Борисов /тробмон/.

Подкрепленията идват в лицето на 4-ма души - Велислав Стоянов /тромбон/, Михаил Йосифов /тромпет/, Тодор Цачев /саксофон/ - и тримата от Brazz Association, а освен тях и саксофонистът Петър Момчев. Така, с привличането на гост-музикантите, бандата оформя солидна 6-членна брас секция, а общият брой на УИКЕДА набъбва на 10.

И това не е всичко...още един човек се очаква да изскочи на сцената по време на изпълнението на Уикеда - Кольо Гилъна. Фронтменът на Контрол е също така и лидер на единствената праволинейно ориентирана суинг банда в България - КГБ. Той ще се включи със сценични и вокални импровизации.

Концертът на УИКЕДА и CHERRY POPPIN' DADDIES се организира от 'Строежа', със съдействието на Jack Daniel's и Lazy Days Agency.

SWING SHOW

Капацитетът на 'Blue Box' залата е ограничен до 800, а промоционалният пакет от 100 билета вече е почти изчерпан.

Каси: Ticketstream.bg, включително клуб 'Строежа', верига магазини Office 1, M-tel, 'На тъмно' Multirama, Orange и др.

Cherry Poppin' Daddies свириха за първи път у нас на 14 декември 2008.

Източник: stroeja.com