DEATH ANGEL започват да записват с Джейсън Сюкоф

26 Февруари 2010
news page

Траш легендите от Бей Ериа са се затворили от няколко месеца в своето собствено студио в Оукланд , Калифорния. Там те са композирали песните за своя следващ албум, който по първоначални планове трябва да излезе през септември 2010 от  Nuclear Blast. (в България Wizard)

Записите обаче, ще бъдат направени в друго студио - Audio Hammer във Флорида. Сесиите ще започнат още през март, а на продуцентския пулт ще седне виртуозният Джейсън Сюкоф (на малката снимка). Той е сред най-търсените в бранша в последните години и продуцира албуми на групи като Trivium, August Burns Red, The Black Dahlia Murder, All That Remains, Whitechapel, Devildriver и други.

РОБ КАВЕСТАНИ, китаристът на Death Angel споделя своите размисли и страсти в официално съобщение:
"Джейсън е един от любимите ми продуценти, който направи някои от най-болните метъл албуми напоследък. Супер се вълнувам, че ще имам възможност да ко-продуцирам с него нашия бъдещ албум. Парчетата ни са убийствени, нямам търпение да започнем записите!"

Вокалистът МАРК ОСЕГЕДА допълва:  "Много сме ентусиазирани от възможността да работим с Джейсън. Това ще бъде първият албум на Death Angel в историята, записан извън Калифорния. Гарантирам, че това ще бъде най-тежкото нещо, което някога сме правили!"

Тангра интервю ОСЕГЕДА

DEATH ANGEL

Източник: lambgoat.com