Краят на THEATRE OF TRAGEDY ще настъпи на 2 октомври 2010

02 Март 2010
news page

Групата се разпада, но очевидно не веднага. Броени дни, след като ви информирахме за възможността да слушате онлайн откъси от предстоящото EP на норвежката готик метъл група, в Тангра Мега Рок получихме следното съобщение:

"След близо 17 години съществуване, Theatre of Tragedy взехме решение да приключим и да разпуснем групата.

Това не беше лесно решение, затова го обмисляхме много дълго време. В крайна сметка, всички достигнахме единодушно до него по време на работата по последния ни албум 'Forever Is The World'.

Краят на Theatre of Tragedy ще настъпи на 2 октомври 2010, точно 17 години след деня, в който започнахме да правим музика заедно.

През годините се опитвахме да съчетаваме работата в групата с нещата, които изисква от нас всекидневния живот, но към края това ставаше все по-трудно. Започнахме да ценим все повече своите семейства и професии и би било адски трудно да продължаваме с този рокенрол начин на живот и турнетата..

Знаем, че някои от вас вероятно ще бъдат много силно разочаровани от това, но в същото време се надяваме, че ще продължите да слушате нашата музика.

Искаме да благодарим на всички вас, които ни подкрепяхте през тези 17 години! Theatre of Tragedy нямаше да бъде възможна без вас!

Не пропускайте последните концерти на Theatre of Tragedy тази година. Най-последното шоу ще се състои на 2 октомври в Ставангер - там, където започна всичко.

Нашата музика ще продължи да живее... and forever is the world." (край на цитата)

Петната са от сълзи! 
   

Източник: radiotangra.com