Оригинален ХАРДКОР от Ню Йорк утре вечер в София

04 Май 2010
news page

H2O имат много почитатели у нас. Съответно, концертът им в клуб The Box в сряда вечер, 5 май се очаква с голямо нетърпение.

Като съпорт от българска страна ще свирят групите Indignity, Brothers In Blood и Резервен План. Начало - 20:00.

H2O
възниква първоначално, като страничен проект на членове на Sick Of It All  и култовата фигура от Ню Йоркската хардкор сцена Тоби Морс (по това време роуди на Sick Of It All) - почти на шега започват да откриват концертите на едно от турнетата на Sick Of It All, но изненадващо още в началото публиката приeма този проект изключително възторжено, мълвата се разнася и след всяко изминало шоу, H2O се радват на все по-засилен интерес - най-вече заради харизматичното присъствие на Тоби.

Той от своя страна се амбицира, насърчаван от приятелите си от Sick Of It All, решава да привлече постоянни членове и в един момент H2O се превръща в истинска група.

Тази година H2O празнуват 15 години от създаването си и това е основния повод за поредното им турне, което ще премине и през балканския полустров - за първи път в историята на тази група, те ще свирят в Румъния, Сърбия и най-важното за нас - България!

ПЛАКАТ ЗА СОФИЙСКИЯ КОНЦЕРТ ВИЖ ТУК

H2O в София се организира от Re-Act.

Билети - в магазини О.Ч.З., Corporide и Блок, както и в мрежата на eventim.bg - цена 25 лв. В деня на концерта, на място - 30 лв.

Източник: radiotangra.com