Страхотно рилйиз парти за новия SABATON тази вечер в The Black Lodge

20 Май 2010
news page

Музикална компания Wizard, като официален представител на германския метъл гигант Nuclear Blast, съвместно с ABV Pro организират тази вечер специално тържество в софийския метъл бар The Black Lodge по случай излизането на новия албум на SABATON - 'Coat of Arms'.

Дискове и мърчандайз на групата ще се продават на промоционална цена!

Феновете, които се възползват от възможността да си купят официално и на промоционална цена 'Coat of Arms' CD, LTD. по време на събитието, ще могат да се включат в томбола за спечелването на един билет за шоуто на групата в София през ноември плюс фланелка. Томболата ще се разиграе по време на партито и резултатите ще станат ясни на момента.

Музикална компания WIZARD ще предостави безплатно 10 нашивки и 10 официални постера (размер А1) на SABATON за първите двадесет души, закупили на място албума.

На партито ще имате възможност да закупите билети за концерта на редовна цена, фланелки на бандата, както и друг мърчандайз. Освен парчетата от 'Coat of Arms', ще удряме глави в бара и на стари песни на групата, както и на Alestorm и отварящата банда на концерта – Steelwing.

Източник: wizard.bg