БРЕТ МАЙКЪЛС получи микроинсулт

21 Май 2010
news page

Черната серия на вокалиста на POISON продължава.

Майкълс е бил вкаран отново в болница след микроинсулт, а при последвалите нови изследвания, лекарите са открили сърдечна малформация.

В началото на май музикантът бе изписан от болницата, след като претърпя сложна операция, вследствие на мозъчен кръвоизлив. Прогнозите бяха добри, но по-рано тази седмица Майкълс е усетил изтръпвания в лявата половина на тялото си и е бил откаран отново по спешност в клиниката.

В сайта на музиканта има съобщение от неговия личен лекар Джоузеф Замбраски: "Няма никакво съмнение, че това са ужасни новини за Брет и семейството му. Добрата новина е, че това може да се оперира и е лечимо, защото ми си струва, че успяхме да диагностицираме причината за инсулта.

"Без никакво съмнение, самият той е твърдо решен да оздравее и да се възстанови 100 %. От лекарска гледна точка мога да кажа, че това е фантастично отношение и се радвам, че го има. И все пак, мозъкът и тялото на Брет още са далеч от 100 %, и по-специално с тази малформация в сърцето му."

Агентът на музиканта уверява феновете, че Майкълс няма търпение да се върне на сцената, защото му било писнало да стои в болницата, но все още не е ясно дали ще може да изпълни концертните си ангажименти, както и да участва във финала на американското ТВ реалити шоу The Apprentice в края на май.

Източник: jam.canoe.ca