Съдят МЕГА РОК легенда за СЕКС с деца

17 Юни 2010
news page

През 70-те, те продават милиони албуми. И днес всеки знае кои са Bachman-Turner Overdrive - една от най-големите групи на Канада.

Тим Бакман, съосновател на BTO е подведен под отговорност по три обвивинения – всичките свързани със сексуални действия с дете. 

В продължение на 4 години, в периода 2000 – 2004, музикантът е преследвал с постоянни предложения и дори е опипвал и нападнал с очевидни намерения за съвокупление момичето, което в началото на тормоза е било едва на 11 години.

В момента, 58-годишният Бакмън работи като агент на недвижими имоти в същия град, в който е дал изява на похотта си - Аботсфорд, източно от Ванкувър, а жертвата е чакала да навърши пълнолетие, за да пусне жалбата срещу него, тъй като при подадените сигнали в полицията преди 18 месеца, момчетата в синьо не й обърнали никакво внимание! 

Съдебното дело бе открито тази седмица в града, като на първоначалното изслушване в понеделник, Бакмън е бил представляван само от адвоката си, поради липсата на необходимост да се яви лично.

I WANT YOU


ТИМ БАКМЪН бе китаристът на мултиплатинения квартет Bachman-Turner Overdrive, заедно с двамата си братя – Ранди (от Guess Who) – също китара, Роби (барабани) и Фред Търнър – вокали и бас.

ТИМ напуска през 1974, след излизането на втория албум на групата, в който са и два от най-големиет им хитове - ‘Let It Ride’ и ‘Takin' Care of Business’.

Сега той ще трябва да се яви в съда по гореизложенитe обвиняния на 5 юли. Вие не бързайте да го осъждате - защото всеки е невинен до доказване на противното!

За другите съдебни приключения на BTO - кликни тук!

Източник: cbc.ca