СЛУШАЙ нeиздавано парче на VAN HALEN

23 Септември 2010
news page

Филмът 'The Wild Life' има легендарен статут сред феновете на Van Halen, тъй като автор на музиката е китаристът ЕДИ ВАН ХАЛЕН.

Лентата, в която играе Крис Пен излезе през 1984 от Universal Pictures, а сценарият е първият, който Камерън Кроу пише след успеха на 'Fast Times At Ridgemont High'. Става дума за типична комедия от 80-те и нещо като клонинг на 'Fast Times...'.

За съжаление 'The Wild Life' бе издаден само на VHS и така и не излезе на DVD. В официалния саундтрак е включена само една песен на Еди ван Хален - 'Donut City', но по време на филма звучат моменти от различни ранни версии на 'Right Now', 'Good Enough', 'Feels So Good', 'A.F.U. (Naturally Wired)' и 'Strung Out'.

Музиката към този филм е една от най-добре пазените тайни в рока. Записите са правени в прочутото студио 5150, като всички партии на различните инструменти са изсвирени от Еди.

Ето една композиция от филма, която досега не е бил публикувана в своята цялост. Предполага се, че е озаглавена 'Ripley', най-вероятно защото Еди я изпълнява на китара Ripley. Това е най-"новото", което чуваме от Van Halen от години насам.

Източник: sleazeroxx.com