ТАНГРА възнобновява акцията ДА СИ ВЪРНЕМ МЕТЪЛ СИМВОЛА

25 Септември 2010
news page

Лятото официално свърши!

Този чудесен сезон, богат на морски, планински, светски, но и на много концертни авантюри - със сигурност и предоставил обширни ловни полета за вашите фотообективи.  

Време е да възобновим АКЦИЯТА, която започнахме в края на ноември - ДА СИ ВЪРНЕМ МЕТЪЛ СИМВОЛА!

Ние публикуваме снимките в СПЕЦИАЛНА ГАЛЕРИЯ, без да коментираме дали става дума за правомерна употреба или за злоупотреба на РОГАТА! Ти си достатъчно сериозен, за да разбереш! 

ВИЖ

PLACEBO

Миналата седмица, в директна включване от Зимния дворец, БРАЙЪН МОЛКО от Placebo увери зрителите на Нова ТВ, че се радва да бъде пак в София, още повече, че групата, с която ще свирят са приятели.

Останала извън кадър леля преведе:

"Радваме се, че сме тук с нашия оркестър. Вече имаме много приятели тук."

МОЛКО обаче се върна към темата и произнесе: "BABYFACE CLAN", след което направи РОГАТА!

Как е възможно, като се има предвид какви хавлии са тези и още повече техният певец??? 

Продължавайте да ни изпращате своите снимки на studio@radiotangra.com и проверявайте постоянно галерията, защото ще я обновяваме и попълваме НОН-СТОП!

Всичко тръгна от Дий Снайдър от TWISTED SISTER, който пое на война срещу неправомерната употреба на МЕТЪЛСКИЯ ЗНАК!

Легендарният метъл музикант започна яростната кампания още в края на миналото лятото, когато пусна специален уебсайт - ДА СИ ВЪРНЕМ РОГАТА ОБРАТНО - Takebackthehorns.com.

През ноември 2009 ДИЙ даде нов старт на акцията, като изпрати официално писмо до всички големи рок и метъл медии по света. Ние го получихме и незабавно се свързахме със самия ДИЙ СНАЙДЪР (прочети & чуй интервюто).

Източник: radiotangra.com