Концертът на KARMA TO BURN на 11 декември СЕ ОТМЕНЯ

23 Ноември 2011
news page

Шоуто на американските стоунър титани трябваше да се състои в клуб *MIXTAPE 5*, но ето какво съобщение получихме рано тази сутрин от организаторите:

"Грешка на тур мениджмънта на групата прави шоуто в София неосъществимо.

Днес получихме e-mail от тур мениджъра на Karma To Burn, който ни съобщава, че когато сме уговаряли датата, не са съобразили разстоянията между градовете, в които групата свири преди и след София и е невъзможно да се осъществи шоуто на 11 декември в club *MIXTAPE 5*. След няколко разговора решихме да пренасочим концерта за следващата неделя, 18 декември, тъй като последният концерт на американците е на 17-ти в Солун, но няколко часа по-късно се оказва, че смяната на самолетните билети за САЩ, за да останат Karma To Burn в Европа още два дни, би коствала твърде скъпо и от чисто финансови съображения, най-адекватното решение за тях е концертът да падне. От мениджмънта поднасят извинения и обещават да включат София в графика на групата при следващото й европейско турне.

Извиняваме се на Center и Booze Brothers и на всички фенове, приятели и медии, които подкрепиха решението ни да направим концерт на любима група, но се оказва, че грешки от невнимание се правят не само в България. Това разбира се не означава, че ще престанем с опитите да доведем у нас интересни стоунър, дуум, слъдж и сайкъделик групи. Напротив, надъхани сме дори повече, отколкото преди месец, когато започнаха преговорите с Karma To Burn.

Всеки, закупил билет за концерта на Karma To Burn в София на 11 декември, ще може да го върне от касата, от която го е купил. За всякакви въпроси можете да ни пишете на madhamish@rawknroll.net."

KARMA

Източник: rawknroll.net