ИЗДИРВА СЕ - ДЖАЗ от KILLING JOKE в НЕИЗВЕСТНОСТ

01 Август 2012
news page

Музикантите от KILLING JOKE изразиха своето безпокойство за това, какво се случва с техния вокалист и лидер ДЖАЗ КОУЛМАН, който е в неизвестност.

КОУЛМАН първо разгроми колегите от THE CULT във Facebook, след което е станал неоткриваем и никой от музикантите от групата му не може да се свърже с него.

KILLING JOKE трябва да направят турне във Великобритания през септември съвместно с THE CULT и THE MISSION, но сега то е под въпрос.

Съобщението във Facebook, което се предполага, че е писано от ДЖАЗ и в последствие бе изтрито, гласеше:

Доставя ми удоволствие да ви съобщя за отменянето на предстоящите концерти с The Cult и The Mission. Честно казано, идеята да свиря на концерт с The Cult никога не ме е привличала, при това никак.

Публиката ще получи от тях само 1-часово шоу, а след това те ще мрънкат за гримьорната, но ще накарат феновете да платят по 200 долара, за да се срещнат с тях.

Напоследък, всичките им песни са пълен боклук! Съвсем очевидно е, че са в много слаба форма (твърдят че са от Ел Ей).”

Сега, останалите членове на KILLING JOKE - ДЖОРДИ УОКЪР, МАРТИН ГЛОУВЪР - ЮТ и ПОЛ ФЪРГЮСЪН съобщават, че не успяват да се свържат с ДЖАЗ.

Изявление във Facebook, идващо от нашия певец, напада и The Cult, и The Mission и ни оттегля от планираните съвместни концерти с тях.

В момента той е неоткриваем и никой от членовете на групата не успява да се свърже с него.

Много ни е неудобно от случилото се и поднасяме искрените си извинения на всички засегнати.

Силно се притесняваме за нашия изчезнал певец и състоянието му в настоящия момент.”

Те твърдят, че и четиримата единодушно са се съгласили да участват в турнето, както и, че все така се надяват да изпълнят поетите ангажименти, но добавят:

Ако това се окаже невъзможно, ние Killing Joke ще се договорим допълнително, как да компенсираме засегнатите за причинените проблеми.

Междувременно, правим всичко, това турне да се случи и да открием нашия певец.'

Източник: classicrockmagazine.com