GRAVITY CO. се завръщат с НОВ АЛБУМ и ТУРНЕ

06 Декември 2012
news page

GRAVITY CO. ще направят премиера на своя дългоочкван нов албум на бандата с концерт в София.

Той се казва 'Lost Satellite' и е четвърти в дискографията на групата. Предлага 10 нови парчета, сред които и един инструментал - заглавният 'Lost Satellite'.

Музиката е композирана изцяло от китариста Иво Чалъков-Чък, а звуковият дизайн е правен от клавириста и основател на GRAVITY CO. - Петър Съмналиев (ex-SUFFER H).

Всички текстове са написани от Борис Чеширков, с когото групата работи повече от 6 години.

Освен завърналия се 2010 оригинален певец Явор Захариев, за първи път има песни, в които като водещи вокалисти ще чуем Иво Чалъков и Борис Чеширков.

Продуценти на записите в Studio X са Георги Станев, Чалъков и Съмналиев. Албумът е мастериран в лондонското студио The Exchange Mastering от Майк Марш (Massive Attack, Depeche Mode, The Prodigy, Chemical Brothers) 

Датата 13 декември е избрана неслучайно - точно на нея се навършват 10 години от издаването на супер успешния дебютен  диск 'U'.

Kонцертът e в клуб *MIXTAPE 5* и ще бъде разделен на две части: - в първата ще бъде изсвирен целият нов албум, а във втората GRAVITY CO. ще представят всички свои сингли и най-силните си концертни парчета.

'Lost Satellite' ще се продава в клуба в CD формат и на винил.

Вратите се отварят в 20:30. Специален диджейски съпорт ще окажат Strange Affection и Ginger Head.

БИЛЕТИ - в мрежата на www.ticketplus.bg.

След това шоу-промоция, GRAVITY CO. ще направят още десет концерта в големите български градове.
 

Източник: gravityco.com